spinning your creativity

StoritevMožnost najema virtualne pisarne v Ljubljani in Brežicah, pošta se posreduje preko pošte, e-pošte ali pa jo osebno dvignete pri nas.

PrepošiljanjePrejeto pošto vam lahko skeniramo in pošljemo še v istem dnevu na vaš e-naslov ali pa vam jo posredujemo po pošti.

Poslovni naslovIzjavo za poslovni naslov lahko uredimo v 1 dnevu. Pokličite nas na 070 77 77 65 ali pa nam pišete na info@agencijaspin.si in preverite za podrobnejše informacije!

Za vsa podjetja, ki potrebujejo (začasen) poslovni naslov, smo vzpostavili tudi storitev virtualne pisarne. Virtualna pisarna tako tudi vam omogoča ustanoviti podjetje, za katero veste, da po vpisu v sodni register še ne bo takoj poslovalo ali vas določeno obdobje ne bo v Sloveniji in bi želeli prejeto pošto prejeti na drug način (skenirano) ali pa želite le prihraniti nepotrebne stroške, v kolikor za izvajanje dejavnosti ne potrebujete  za uporabo poslovnih prostorov  (npr. stalna potovanja, delo od doma, ipd.). Z virtualno pisarno pridobi novo ustanovljeno podjetje sedež in poslovni naslov.

 

CENA storitve virtualne pisarne:

Poslovni naslov: od 25 € naprej

                                25 € (ob 12 mesečnem predplačilu)

                                29 € (ob 6 mesečnem predplačilu)

                                39 € ( ob sprotnem plačevanju)

 

Preusmerjanje pošte: odvisno od dejanske količine poslane pošte (po dogovoru) oz. najmanj 10€ na mesec. Obstaja tudi možnost skeniranja in e-pošiljanja pošte!

V ceno ni vštet DDV in se obračunava vsak mesec.

 


Stopite v stik z nami

Informacije

Splošne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Valentina Ratkajec

Poslovna sekretarka

Marjana Jurovič

Prodaja, delovna dovoljenja

Marko Zofič

Administrator

Suzana Jurman

Marketing, jumbo plakati

Pišite nam
Kje smoAgencija SPIN d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Pišite nam

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.