spinning your creativity

Nakup/prodaja podjetij


NAJCENEJEDo novega podjetja pri nas najceneje in najhitreje! Ker nam je zaupalo že več kot 700 oseb!

ZAUPANJEPodjetje registriramo direktno na vas - PRVI LASTNIKI ste vi! Vse uredimo v ENI URI!

BONUSV kolikor imate poslovni naslov pri nas, dobite sklep iz sodišča v ENEM DNEVU !

ZAKAJ BI SE ODLOČILI ZA NAS - V ČEM SE RAZLIKUJEMO OD DRUGIH?

NAŠA PREDNOST PRED DRUGIMI PONUDNIKI JE TUDI TA, DA VAM PREPIS IN SKLEP IZ SODIŠČA (ki ga morate dobiti po koncu tega postopka) PRIDOBIMO ŽE V 1 DNEVU! 

Prav ste slišali, praktično že naslednji dan boste lahko pričeli s poslovanjem in uresničevanjem vaših poslovnih idej - ne pustite si čakati, saj vas lahko hitro kdo prehiti!

PRAVA ODLOČITEV ZA VAS - da nas čim prej kontaktirate in se prepričate o naši ponudbi, ne bo vam žal!

Kako do podjetja tudi brez ustanovitvenega kapitala? - hitro in ugodno (Z NAJNIŽJIMI STROŠKI USTANOVITVE)!

Prednost takšnega postopka je možnost takojšnjega poslovanja!

Radi pa bi vas opozorili še na spremembe ZGD-1 (velja od 1.9.2015 dalje), ki je omejil posojanje družbenikom, zastopnikom – po temeljiti strokovni analizi in pomoči odvetnikov, vam lahko sporočimo, da cel postopek speljemo z ustreznimi pogodbami, svetujemo pa vam v povezavi s celotnim postopkom, kako in kaj je potrebno urediti tudi v prihodnje. Zato vam predlagamo, da omenjene zadeve zaupate nam, kot izkušenemu podjetju na tem področju in se izognete morebitnim problemom (prekršku) v prihodnosti!

Na trgu se namreč pojavljajo podjetja, ki po našem mnjenju pošiljajo zavajujoča sporočila in ponudbe / primerjave, na nas se obračajo tudi kupci s slabimi izkušnjami s strani teh podjetij, saj stvari niso bile izvedene tako kot je bilo obljubljeno, pojavili so se skriti stroški in podobno. Naše podjetje se je s področjem odpiranja in prodaje podjetij pričelo ukvarjati že na samem začetku takšne možnosti odprtja/nakupa, veliko konkurence nas je poskušalo kopirati, vendar večine teh podjetij zaradi vseh teh razlogov, več ne obstaja oz. deluje v tem trenutku. Mi pa smo svoje stvari še nadgradili, povečali, kar nam potrjujejo tudi vse naše stranke in dobra beseda, ki se tako širi med vsemi dosedanjimi strankami in potencialno zainteresiranimi posamezniki nam pomeni največ, zato bomo veseli, če se boste tudi sami odločili za naše podjetje, ki vam odpira svoje pisarne v Ljubljani, Brežicah in Zagrebu (kar vam ponujamo kot edini v Sloveniji)!

Prodajamo podjetja (d.o.o.), ki jih ustanovimo sami in katerih lastnik oz. posrednik je naše podjetje. Le tako vam lahko v celoti jamčimo, da so podjetja čista in brez kakršnihkoli obveznosti. Taka podjetja so namreč popolnoma nova (še niso poslovala) in so ustanovljena le za Vas.

Prodajamo tudi podjetja katerih nismo ustanovitelj mi samo,  toda zanje v celoti garantiramo, da nimajo skritih dolgov in da je poslovanje podjetja stabilno. Takšna podjetja so trenutno v mirovanju in pripravljena za nadaljnjo prodajo. Naše računovodstvo tudi pred samo prodajo, ta podjetja v celoti preveri in pripravi vse potrebne dokumente za prenos vseh računovodskih in drugih zadev.

Za vas uredimo:

 • celoten postopekustanovitve d.o.o.
 • vplačilo ustanovnega kapitala – 7.500€
 • prenos oz. prevzem ustanovljenega podjetja (ki še ni aktivno poslovalo) na vas
 • vse potrebne pogodbe in ostale notarske zadeve(prepis pri notarju uredimo v dogovoru z vami)
 • odprtje tekočega računa pri banki z najnižjimi stroškivodenja vašega računa
 • možnost brezplačne pomoči pri izbiri strokovnega računovodstva

V KOLIKOR IMA NOVO PODJETJE PRI NAS TUDI RAČUNOVODSTVO ALI NAJEM POSLOVNEGA NASLOVA, VAM PONUJAMO ŠE DODATEN POPUST PRI NAKUPU NOVEGA PODJETJA!

Na tak način vam omogočimo nakup podjetja, s čemer postanete lastnik podjetja kot osnovne enote za hitrejši pričetek vašega operativnega poslovanja!

Za več informacij nas lahko kontaktirate na marketing@agencijaspin.si ali na GSM številko (vsak dan, tudi ob sobotah in nedeljah):  

070 77 77 65

in z veseljem vam bomo odgovorili na Vaša morebitna vprašanja!

ZAUPAJTE NAM TUDI VI!

Za ureditev ustanovitve oz. prepisa družbe  pa od vas potrebujemo:

 • podatke bodočega / novega lastnika (ime in priimek, naslov, EMŠO, številko osebnega dokumenta, izdajatelja dokumenta in davčno številko), v primeru, da je lastnik tujec potrebujemo še overjeno kopijo in prevod potnega lista
 • podatke novih zastopnikov (direktor ali prokurist: ime in priimek, naslov, EMŠO, številko osebnega dokumenta, izdajatelja in davčno številko)
 • novo ime družbe (če se spremeni)
 • novi sedež družbe (tu vam lahko ponudimo tudi nao storitev virtualne pisarne)
 • dejavnosti (glavno in ostale dejavnosti)

 

Naše podjetje se ukvarja tudi s poslovnim svetovanjem na področju ustanavljanja podružnic, poslovnih enot tujih podjetij v Sloveniji, Hrvaškem, ipd. Pomagamo vam lahko tudi pri vseh statusnih spremembah podjetja (od spremembe imena podjetja, sedeža, družbenika, zakonitega zastopnika, ipd.), urejanju pogodbenih razmerij in ostalih storitvah.


V pomoč pri odločanju si poglejte še:

Če se boste odločili za nakup podjetja pri nas, boste prejeli od našega podjetja še kar 3 BONUSE:

BONUS 1: Ob nakupu podjetja pri nas, prejmete brezplačno še e-PODJETNIŠKI PRIROČNIK, s številnimi nasveti, ki vam lahko pomagajo na začetku vašega poslovanja (osnovne informacije in konkretne naslove oz. kontakte iz najrazličnejših področij – računovodstvo, zakonodaja, razpisi, pravilniki za podjetja, raziskave trga, poslovni načrti, obdavčitev podjetnikov, davčne zadeve, viri financiranja, spletne strani, poslovni angeli, marketing in ostala uporabna področja)!

BONUS 2: Vsem strankam ob nakupu novega podjetja PODARIMO ŠE BREZPLAČNO OGLAŠEVANJE Google AdWords v višini 60!

IN PA ŠE ENO DARILO ZA VAS

(BONUS 3)- Prav tako našim kupcem v tem letu podarjamo majhno darilce in sicer Telemach Free2go paket brez naročnine in vezave, ki vsebuje brezplačno SIM kartico s telefonsko številko in že naloženih 5 eur dobroimetja. S tem boste lahko že takoj kontaktirali vaše bodoče stranke in prodali vaše izdelke oziroma storitve.


Stopite v stik z nami

Informacije

Splošne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Valentina Ratkajec

Poslovna sekretarka

Marjana Jurovič

Prodaja, delovna dovoljenja

Marko Zofič

Administrator

Suzana Jurman

Marketing, jumbo plakati

Pišite nam
Kje smoAgencija SPIN d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Pišite nam

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.